Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór [tijdstip] worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:
€ 3,95 voor bestellingen onder de €30-
Gratis voor bestellingen vanaf €30,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorgen van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Brievenbuspakket

Indien mogelijk versturen we onze pakketten in een brievenbuspakket met de afmeting: 299 x 213 x 28 mm. In de meeste gevallen past dit pakket in de brievenbus. Hebt u een huis met een smalle brievenbus dan kunt u het pakket ook bij iemand anders laten bezorgen of .laat het pakket bezorgen bij een PostNL-locatie.

Gebruikt u de PostNL-app? Zet dan de notificaties aan en u krijgt bericht zodra u de bezorging kunt wijzigen.

Uw zending volgen bij PostNL

Complete haakpakketten inclusief garens en patroon

0